25. 11. 2007.

Good news!

Pa ovako,

Prva dobra vest - moj brat, faca, još jednom je osvojio prvo mesto na turniru u šahu, ovaj put u školi Dušan Radović (bivši Filip Filipović) za decu do četvrtog razreda. Evo jedna njegova slika od pre par godina. To mi je omiljena slika. U stilu Jerry West-ovog amblema NBA lige :)

Durga dobra vest je što sam juče saznao da se komšija Grk (koji je treskao vratima) odselio, tako da nas je samo petorica u kući. Tako da je on prvi stanovnik kuće velikog brata koji se iselio. Eto još jedan od dokaza da kada dosta kontempliraš o nekom problemu i ako se zaista udubiš, možda se problem reši sam od sebe. :)

Hronika. Policija u Notingemu ponovo je morala da reaguje sinoć oko pola tri. Nesavesni francuski vozač Manu, tamne boje kože u svom Alfa-Romeu, prošao je kroz crveno svetlo na kružnom toku u centru Notingema. Palo je jedno 20-tak minuta ispitivanja od strane milicije, njega i njegovog suvozača, krupnog momka iz Srbije (vaš reporter je sedeo pozadi), uspeli su da odgovore miliciju od daljeg zadržavanja i kažnjavanja vozača. Pozitivno je bilo što je Manu na duvanju dobio 0.0, na zaprepašćenje prisutnih koji su ispijali sa njim koktele i pivo. U svakom slučaju, policajci koji nisu ukapirali da je u vozilu bilo šest ljudi, ostali su praznih šaka, mada je pitanje na koji su ih način vozač i suvozač ubedili da odustanu. Video sam da je bila jedna policajka među njima.

Strah i trepet svakom krimosu grada Notingema

Kultura i zabava. U klubu Revolution u centru Notingema, sinoć je bilo super raspoloženje kada se pojavila nekolicina Srba - Maja, Mira i Mira praćene sumnjivim tipom u crvenoj majici i njihovim prijateljem poznatijim pod pseudonimim Dušan Silni i ličnim vozačem iz Francuske koji su se naknadno pridružili. Na žalost, u Notingemu se klubovi zatvaraju počev od 2h, pa je društvo neuspešno tražilo mesto gde će da nastavi party. Na kraju je odlučeno da to bude jedna kuća u Lentonu, poznatija kao srpska kuća velikog brata, gde su se probudili stanari i ljudi ostali do 4-5 sati prema izvorima koje smo dobili.
Dećko, da ti ne bude malo mnogo

Od sportskih vesti iz Notingema izdvajamo da je mlađani Srbin Nikola Todorović, danas igrao squash sa Srpkinjom crnogorskog porekla, Jelenom Adamović i da je posle ozbiljne borbe dobio rezultatom 2:0 - džentlmenski, nema šta. Inače, sviđa mi se skvoš, super je sport. Mada mi je delovao bez veze na prvi pogled, još je zanimljiviji za igru od tenisa. Naravno, tenis je lepši za gledanje, pogotovo kad ga igraju teniserke :)

Iz gradske čistoće nam upravo javljaju da je u Chatterley Court, room 8 upravo krenulo generalno čišćenje. S obzirom da je u utorak najavljena inspekcija, kuhinja i kupatilo moraju da budu cakum-pakum-vakum kliner.

Poslednja vest za večeras koja nam je upravo stigla u redakciju. Evo slika sa odbojkaške utakmice prošle nedelje koju smo izgubili od Loughborough 3:0. Notingemska momčad ove srede putuje na noge još jednom favoritu, Cambridge-u. Biće to dobra utakmica, i lepo putovanje (oko 2h).

Ovim se odjavljujemo za večeras, uživajte u nastavku programa.

2 коментара:

Milan је рекао...

E super ti je post. Baš si se izveštio.

Unknown је рекао...

Pa kako idu studije? Veliki poZzzZ iz Srbije! Super je post..
http://www.blogoye.org/ekstremnobre